mandag 14. september 2009

Mallorca nok en gang!

Ja, en gang i livet sa jeg "aldri mer charter!" Men så kom lille Millemor og dermed var den uttalelsen historie. Vi har nå prøvd det 2 år på rad, og vi elsker det! Det er jo så utrolig bedagelig og tilrettelagt! I slutten av mai vender vi tilbake til Sunwing Resort & Spa Alcudia. Vi var der i sommer og det er helt topp. Flere barnebasseng og Lekeland for barna, Spa for mor og sol og strand for alle! I år bestilte jeg turen 2 dager etter at 2010 turene ble lagt ut for salg og fikk litt mer å velge mellom enn da jeg bestilte i januar iår. Så denne gangen forflytter vi oss til Princesa. Litt dyrere men alle fasiliteter i nærheten og det er verd noen ekstra kroner! Denne gangen skal tante Nonna være med også, og det vil si at mor faktisk får prøvd ut SPA'et også!
Vi glær oss!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Å, så bra!! Det blir godt for dere. Hilsen vestlandslykken

Anonym sa...

hei, vi skal også til alcudia i år, men får ikke bestemt oss om vi skal på på princesa eller n. palmeras. hva tror du, hva er det som er så fint med princesa når alt foregår i hovedbygget..

Nigella sa...

Hei! Kommer jo litt an på hva man liker. Det er riktig at veldig mye foregår på Nuevas Palmeras og det er vel litt derfor jeg ikke vil bo der. Det er et veldig stort bygg med masse rom og folk. Princessa ligger ved siden av og er et mindre bygg - bare 2 (eller er det 3?)etasjer. Det er roligere der på kvelden i forhold til Nuevas Palmeras. Uansett valg kommer dere til å få en topp ferie!